Poháre Doblo – na horúce dni ako stvorené

Myslíte, že sú všetky poháre rovnaké? Že sa na nich už nedá nič zlepšit? Potom vás naša nová kolekcia príjemne prekvapí.

Navrhli sme širokú radu nápojového skla v atraktívnom designe, ktorá dokáže uchovať teplotu nápoja. Ktorá nepálí v rukách a v ktorej vám zároveň váš obľúbený nápoj ani nevychladne. A navíac – vyzerá naozaj skvelo.  

Zaujíma vás, v čom je ten trik? Je to jednoduché – poháre Doblo majú dvojité steny a medzi nimi je vytvorené vákuum so skvelými termoizolačnými vlastnosťami. Nezáleží teda na tom, či hrnček alebo pohár naplníte obľúbeným teplým alebo studeným nápojom – izolácia totiž funguje vždy. A tak vychladený nápoj sa hneď tak neoteplí ani v tom najsparnejšom dni, a ten teplý zase nevychladne.

 

Ale to nie je všetko.

Pri výrobe pohárov sme sa totiž neuspokojili len tak s nejakým obyčajným sklom. Chceli sme totiž, aby bolo nielen ľahké, ale i odolné proti poškriabaniu. Aby ste ho mohli v kľude umývať v umývačke riadu a nápoje v ňom si zohriať v mikrovlnnej rúre. No a práve preto sme zvolili špeciálne borosilikátové sklo, ktoré všetky tieto požiadavky na kvalitu a odolnosť skvelo spĺňa. Z neho sme vytvorili kolekciu, v ktorej nájdete polliter, rôzne veľké univerzálne poháre na vodu či miešané nápoje, a samozrejme i hrnčeky na čaj, kávu, latté, espreso alebo aj na cappuccino. 

Či už si teda radi v kľude vychutnávate svoju rannú šálku kávy, či ste priaznivcom čaju o piatej, alebo chcete len veľký pohár na limonádu, výberom z kolekcie Doblo rozhodne nesiahnete vedľa. Nájdete na www.vetroshop.sk