Zpět na článek

Žulová perla vašej kuchyne

Riad, ktorý vydrží, má nepriľnavý povrch a skvelo vyzerá? To je rada Granite.

Ako určite sami viete, bez poriadneho riadu sa pri varení nezaobídete. A keď už sa ho rozhodnete zaobstarať, môže byť ťažké vyznať sa vo všetkých tých nespočetných druhoch, designoch a značkách. Ako teda nesiahnuť vedľa a vybrať si taký, ktorý vydrží a bude vám dobre slúžit? Máme pre vás tip.

Vytvorili sme kolekciu riadu, ktorá skvelo vedie teplo, je opatrená granitovým nepriľnavým povrchom, vďaka ktorému sa pokrm nepripáli a naviac je odolný proti poškriabaniu. Naviac vyzerá skvelo a rozhodne vám neurobí hambu.

Kolekcia Granite je vyrobená z liateho hliníka – ľahkého a skvelo vodivého kovu, ktorý zaisťuje rýchly prenos tepla. Dno sme opatrili indukčnou vrstvou a tak možno riad použiť na všetky druhy varných dosiek.

 

 

 
Všetky hrnce, kastróly a randlíky sú doplnené o klasickú sklenenú pokrievku, ktorú sme ale naviac vybavili silikónovým knobom – to preto, aby pri varení neprijímal teplo a nepálil v rukách. Aj to, že hrnce sú celokovové, vrátane rúčok, má svoj dôvod. Mysleli sme totiž na to, aby ich bolo možné bez pokrievky použiť i na prípravu pokrmov v rúre.
 
A je teda len na vás, či si vyberiete napríklad kompletnú jedenásťdielnu sadu riadu, alebo len niektorý samostatný kúsok z kolekcie Granite – či už je to pekáč, forma na bábovku, muffiny, alebo niektorú z panvíc.
 
Ale to nieje všetko! Ak chcete svoje kuchynské náradie naozaj vyladiť, v granitovom designe máme i nože, doštičky na krájanie, alebo sklenené dózy na potraviny.